Artikel verkeerd geprijsd.

1 reactie

Hedenmiddag heb ik samen met mijn partner bij een Aldifiliaal een aantal producten gekocht.Tijdens het winkelen bij de Aldi stond in een van de
winkelschappen een homecinemaset. De verpakkingsdoos was voorzien van een gele prijssticker waarop het bedrag van Euro 119,- stond vermeld.
Daar de specificaties van de set mij niet geheel duidelijk waren heb ik het typenummer en merk genoteerd. Aan de hand van de informatie heb ik nadere informatie op internet opgevraagd. Vervolgens werd besloten om de set te kopen. Mijn partner is vervolgens naar het filiaal van de Aldi gegaan en heeft de set bij de kassa ter betaling aangeboden. Na het scannen van het product bleek de set Euro 199,- te kosten, ondanks het feit dat de prijssticker het bedrag van Euro 119,- vermeldde. Na een discussie met een medewerkster van de Aldi is het product niet aangeschaft.
Vervolgens heb ik telefonisch gesproken met een medewerkster van het Aldidistributiecentrum te Culemborg die mij toezegde dat als ik rechtens kan
aantonen dat het product voor Euro 119,- geleverd moet worden, zij alsnog mij het product voor Euro 119,- zal leveren. Feitelijke vraag:
Wat zijn mijn verhaalsrechten?.

maandag 22 augustus 2011