Bestelling bij Tommy teleshopping

1 reactie

Ik heb een bestelling gedaan bij tommy teleshopping , alleen is er al geld al van me rekening gehaald voor dat ik het product geleverd kreeg maar uiteindelijk product ontvangen maar helaas beviel het me niet en netjes weer terug verzonden op eigen kosten van 8,20 euro en verzekerd voor 500,00 euro bij verlies of beschadiging .
Tommy teleshopping heeft het product in goede orde weer terug ontvangen , maar beginnen de problemen dan , ik moet bijna 2 weken wacht voor dat het geld weer terug gestort wordt en dat nog niet alleen tommy teleshopping houdt nog eens 25 euro in voor het verzenden van het product waar ik net achter ben gekomen .
Ik heb ze gebeld en een klacht ingediend en verteld dat ik gewoon bestolen wordt van ruim 25 euro omdat ze vinden dat ik bezorg kosten moet betalen voor iets wat me niet bevalt !!!
Graag zou ik mens hier op aan willen spreken om niet te bestellen bij tommy teleshopping en ik verwacht natuurlijk gewoon mijn ingehouden 25 euro terug van het bezorgen .
Het moet niet gekker worden je besteld wat en er wordt 25 euro ingehouden als je product niet wilt zonder dat je daar op de hoogte van gehouden bent dat je verzendkosten moet betalen en dan nog eens 25 euro ik heb het zelfde pakket terug verzonden voor 8,20 euro pure diefstal !!!!!!!!!!!!!!
Kan iemand mij vertellen of ik in mijn recht sta !!!

maandag 3 februari 2014