Hoe kan ik de fa. McAfee dwingen om de schade aan mijn PC te betalen die is ontstaan door een foute downloas waar McAfee voor verantwoordelijk is?

0 reacties

In april 2010 lanceerde de fa. McAfee een download die automatisch wordt geïnstalleerd bij gebruikers van hun anti-virus software. In deze download zaten fouten waardoor PC`s niet meer werkten. Ik heb € 135 schade ondervonden.
Na verschillende telefoontjes met een onvriendelijke, slecht Nederlands sprekende klantensevice, kreeg ik het adres van een website (die niet op hun normale site stond) om een online schadeformulier in te vullen.
Ik deed dat voor de sluitingsdatum, maar de site werkte slecht, en ik werd er uitgedrukt. Opnieuw invullen kon niet, de site reageerde helemaal niet meer.
Ik kreeg dus geen schade-service no. McAfee weigerde vervolgens op mijn mails te reageren, totdat ik een brief schreef em met maatregelen dreigde. McAfee bood mij vervolgens 50% korting op mijn volgende abonnement, een belachelijk aanbod, dat niet in verhouding staat tot de geleden schade. Ze blijven ontkennen dat mijn schadeformulier is ontvangen.
Ik meen dat McAfee aansprakelijk is voor de schade aan mijn PC. Een termijn voor vergoeding is eenzijdig ingesteld, het formulier was moeilijk te vinden en de klantenservice niet behulpzaam en weigerde op mails te reageren.
Hoe nu verder?

Geovli

woensdag 22 december 2010