Hoe kan ik mijn geld terugkrijgen van mijn rijschoolhouder die zijn faillissement heeft voorgewend?

8 reacties

Ik heb in totaal 2300 euro betaald voor een garantiepakket bij een autorijschool *verwijderd door redactie*. Eerst 1700 euro aan pakketten, maar omdat het 'zo slecht' ging, adviseerde de rijschoolhouder *verwijderd door redactie* nog 600 euro bij te betalen, waardoor ik een garantiepakket kreeg. Ik heb alle facturen geprint, ook en ook mijn afschriften bewaard, zodat ik kan bewijzen dat ik betaald heb.

 

*verwijderd door redactie* is sinds eind juli twee maanden niet bereikbaar geweest. Daarna sprak ik hem nog een keer per telefoon en vertelde hij dat hij failliet was. Ik heb herhaaldelijk gecontroleerd of hij failliet verklaard was, maar dat was niet zo.

 

Nu heeft *verwijderd door redactie* zich uitgeschreven bij de kamer van koophandel. Ik heb contact met 2 andere gedupeerden. Een van hen is bij zijn (huur)woning geweest in augustus. Deze was leeg. De buren vertelden dat hij de woning twee weken daarvoor (begin augustus) had leeggehaald.

 

Sindsdien is *verwijderd door redactie* niet meer bereikbaar, is zijn site uit de lucht gehaald en neemt hij aangetekende brieven niet in ontvangst. Kan iemand mij vertellen wat ik nu het beste kan doen om mijn geld terug te krijgen? mvg *verwijderd door redactie*

woensdag 3 november 2010