Ik heb een palet naar Canada laten verzenden, dit zou 19 dagen gaan duren. Het is 10 mei opgehaald maar verkeerd verladen en is op 19 augustus aangekomen

2 reacties

Ik heb op 10 mei een pallet naar mijn zoon in Canada verstuurd via een expediteur HST in Enschede, dit zou 19 dagen gaan duren.
In de pallet zaten hekdelen die ik daar nodig had voor het aanleggen van zijn tuin, door foute verlading is de zending via Honhong op 19 augustus aangekomen.
Tussetijds heb ik verschillende keren contact gehad en aangegeven dat de tijd dringt en heb aangeboden om een week langer te blijven als het nodig mocht zijn, hier op is niet gereageerd en kon de terugreis niet wijzigen en moest 18 augustus vertrekken.
Dit heb ik aangegeven en heb alle correspondentie en mails naar HST verzonden en heb de rekening niet betaald omdat Ik door de fout van HST ik een extra reis moet maken maken.
We hebben contact gehad maar zij vinden dat ik de rekening van €679.40 moet betalen, dit heb ik tot op heden niet gedaan, vandaag 17 februarie heb ik een brief van Eropean Credit Control gekregen dat ik moet betalen met extra kosten en rechtelijke stappen willen ondernemen.
Moet ik dit betalen, of kan ik het geld bij Eropean Credit Control in bewaring geven zodat er geen extra kosten en rechetelijke stappen worden ondernomen totdat we we een oplossing / uitspraak van een onpatijdige hebben.
Of kunt u mij adviseren hoe hier te handelen.

Met vriendelijke groeten Jos Visschedijk

donderdag 17 februari 2011