NCOI wil een jaar cursus geld voor 1 lesdag en 1 lesboek.....

3 reacties

Ik heb mij bij het NCOI opgegeven voor de cursus spw 4, omdat ik via mijn werk een switch gemaakt heb van kok naar pedagogisch medewerker.
Mijn werkgever zou 70% van de opleiding gaan vergoeden dus heb ik mij opgegeven bij de NCOI, nadat ik 1 lews boek ontvangen had en 1 lesdag had gehad, kreeg ik pas de rekekning van de cursus binnen, het bleek om een € 9500,00 euro te gaan toen ik dit melde aan mijn werkgever ging hij hiermee niet accoord het kan veel goedkoper vertelde hij me, ik heb dus direct de cursus opgezegd bij het NCOI, maar deze eisen nu dat ik een kleine € 3500,00 betaal.
Ik verdien € 1400,00 in de maand dus u snapt dat ik dit niet zo maar kan ophoesten.
Maar het meest rare vind ik eigenlijk dat toen ik me inschreef voor de cursus ik geen gegevens over de kosten heb toegestuurd heb gekregen en of algemene voorwaarden, een overzicht van de kosten heb ik pas gekregen na mijn eerste lesdag, ik heb gebeld met het NCOI dat ik bereid ben de eerste lesdag en het boek en eventuele administratie kosten wil betalen, maar daar gaat het NCOI niet mee accoord, ik zit een beetje met de handen in het haar en weet niet wat ik moet en kan doen € 3500,00 kan ik in ieder geval niet zomaar ophoesten. wie kan me raad geven?
Alvast Dank!!!
Ruud

donderdag 29 juli 2010