Misleid contract afgesloten

3 reacties

MKB clickservice kwam voor een speciale actie bij ons in de winkel ik ben een klein zelfstandig ondernemer van een kinderkledingwinkel zijn ze hier geweest en hij vertelde idd ook een heel mooi verhaal dat het om een zeer speciale actie ging en dat ik ook direct daar aam mee moest doen.
Heb hem meerdere keren in ons gesprek gezegd dat ik niet veel kon betalen.. HIJ heeft mij meerdere malen gezegd dat het idd erg duur was normaal gesproken maar nu kin ik mee doen met 10 ondernemers meer waarvan hij mocht beoordelen of we daar onder vielen. (Zo blond als ik ben)
Be ik hier ingetrapt. HIJ liet mij idd de bedragen zien terwijl het in de winkel druk werd en vanuit de klant verwacht dat ik hun ging helpen. Werd het verhaal kort gedaan en ik moest vooral niet na de bedragen kijken want daar schrok ik van hen hem nadrukkelijk gevraagd of het klopte dat ik niet meer dan 85 euro per maand kwijt zou zijn en dat heeft hij duidelijk bevestigd.
Ik heb hem gauw een handtekening gezet en ben toen snel na de klant gegaan bij de kassa. Toen hij weg ging kreeg ik een naar gevoel maar ging er nog vanuit het zo duidelijk met hem dit besproken te hebben dat het klopte.
Idd een maand later werd mij een factuur gestuurd van in de 400 euro. Daar over gebeld en zij zeggen gewoon u heeft toch uw handtekening gezet?
Wat kan ik hier mee doen
Ze hebben een tegenbod gedaan van 90 euro in mindering te brengen zodat er minder kliks waren en meer konden zij niet doen. Nu is deze al 3 keer met de vraag per mail na mij toegestuurd en moet dan binnen 3 dagen bevestiging anders houden ze het (afgesproken) bedrag van 400 euro aan. Heb al aangeboden de gemaakte kosten in rekening te brengen om er verder vanaf te zien maar daar gaan ze niet mee akkoord.
Groetjes Irma de groot

maandag 23 oktober 2017