Rekening betalen

Opgelost!
4 reacties

Gister ochtend heb ik mijn auto naar de garage gebracht omdat er een probleem met de auto was. Ik heb met de monteur afgesproken dat ze gingen kijken wat er aan de hand was en voordat ze de auto gingen repareren mij zouden bellen. Dat was die zelfde middag, einde van de middag, vertelde hij mij. Niets gehoord dus zelf even gebeld. Met de auto was nog niets gedaan, reden: druk. Toen is afgesproken dat ze vandaag in de ochtend eraan zouden beginnen en mij die ochtend wat lieten weten. Niets gehoord, dus maar even langs gereden. Konden ze mij niet veel vertellen. Reden : druk.
Vanavond heeft hij eindelijk gebeld en ze hebben het onderdeel vervangen, willen morgen kijken of het hiermee verholpen is. Zo ja dan kan ik de auto ophalen.
Ik heb ook aangegeven dat ik weet dat het gemaakt moet worden maar wel een afspraak heb gemaakt dat voordat je eraan begint even zou bellen. Reden: druk, vergeten te bellen omdat het hectisch is en je weet pas wat het kost als het klaar is. Daar heeft hij een punt maar dan had je dit van te voren ook aan kunnen geven.
Zoiezo vind ik dit niet netjes en ga op zoek naar een andere garage en waarschijnlijk mag dit ook zo maar en moet de rekening toch volledig betaald worden, hoe hoog hij ook wordt. Maar vraag me toch af hoe jullie dit zouden aanpakken bij het ophalen van de auto bijvoorbeeld.

donderdag 14 december 2017