Niet ontvangen pakket

Opgelost!
6 reacties

Ik ben inmiddels ten einde raad en hoop dat jullie mij kunnen helpen. In februari/ maart heb ik 2 pakketten besteld. Beide pakketten stonden op bezorgd ( DHL app) dus ging ervan uit dat er een briefje in de brievenbus zou zitten wat niet het geval was. DHL medewerker heeft mij op mijn mobielnummer gebeld ( stond blijkbaar op het pakket ) en is uiteindelijk aan de deur gekomen met maar 1 pakket, wat was open gescheurd. Het andere pakket is meegegeven aan “ een of andere pool die bij de hoofdingang stond van appartementencomplex” aldus de bezorger. Met andere woorden dat pakket is dus verdwenen ben overal aan de deur geweest, 2x zelfs! Die krijg ik dus niet meer terug, volgens het tussenbedrijf en informatie vanuit DHL zou het meegegeven zijn aan een kale man. Hier heeft de bezorger niks over gezegd tegen mij maar dat terzijde, de bezorger heeft geen bewijs hiervan want het is zonder handtekening geleverd.

Ik ben inmiddels 2,5 maand verder en ik kan fluiten naar Mn pakket of geld (€ 49 ). Want DHL schuift het van zich af en het bedrijf waar ik het heb gekocht ook goedkopeschoenenbestellen.nl<http://goedkopeschoenenbestellen.nl>

Ik hoop dat ik eindelijk krijg wat ik hoor te krijgen al wel mijn geld of pakket. Vind €49 nogal de moeite waard en ik ben klaar om weggewuifd te worden.

zaterdag 26 mei 2018