Ingeruilde auto met storing.

2 reacties

Hallo.
Ik heb op 11 december 2010 een koop overeenkomst getekend bij een merk dealer voor het aankoop van een nieuwe auto, mijn huidige auto wordt hierop ingeruild. Op het overeenkomst staat een geschatte levertijd, namelijk februari 2011. Midden januari krijg ik een bericht dat de nieuwe auto vertraagd was en zou een paar weken later geleverd worden, een paar weken later weer hetzelfde verhaal. De nieuwe auto wordt nu geleverd worden in de eerste 2 weken van april. Ik had hier geen probleem met, zolang als ik mijn huidige (in te ruilen) auto onbeperkt kunnen gebruiken.
zaterdag morgen naar 4 jaar probleemloos gereden te hebben met de auto, krijg ik een storing op het dashboord. "motormanagement" Ik heb weinig verstand van auto's dus ik het de auto naar de garage gebracht en het blijkt dat de "gasklephuis" moet vervangen worden. Een leuke grapje van 350-euro.
Mijn vraag is, kan ik de kosten van de reparatie verhalen via de dealer, want eigenlijk zou ik mijn huidige auto in februari hadden ingeruild.

dinsdag 5 april 2011