Pup gekocht maar niet mij eigendom

1 reactie

Ik had een vraag.
Ik heb 6 januari een pup van 4 maanden gekocht prijs van € 300,00 Ik kreeg bij het kopen een paspoort met chip nr en gezondheidverklaring en een contract.

Mij vriend heeft haar opgehaald voor me dus zelf niet mee gegaan bij het ophalen wel al voor dat ze kwam 3 maanden contact gehad met de stichting waar ze verdaan komt.

Het gaat over een stichting die buitenlandse hondjes naar Nederland laat komen die het daar slecht hebben of hebben gehad die nu naar nl komen. Nu was mij pup dus in een opvanggezin in het buitenland ze is met vervoer naar nl gekomen bij aankomst is ze opgehaald door mij partner en heb mij partner daar 300 betaald voor haar contant dus geen bonnetje gekregen wel staat dit in het contract hun hebben het contract onder tekent en ik had dit ook moeten doen maar dit is niet gevraagd en heb dus niet betekent.
Nu staat er dus in het contract dat ik haar niet mag verkopen of weg mag geven en omdat het een vrouwtje is ze geen nest pups mag krijgen wand dan zal ze van me afgenomen worden en geen geld retour gegeven worden. Nu is dus mij vraag : Ik heb haar gekocht dus betaald voor haar zij valt helemaal onder mij wand ook de kosten die zij zou krijgen in haar leven zal op mij komen dus kosten van dierenarts of specialist voer drinken spullen enzovoort dus dan lijk het mij dat zij dan van mij is en niet van die stichting ik heb contract niet ondertekend dus die is lijk mij ook niet rechtsgeldig. Ik heb het dus naar gevraagd over stel dat zij pups zou krijgen per ongeluk hoe zit dat en werd er dus verteld dat ze dan van mij afgenomen zou worden dit kan toch niet zomaar of wel? Ze zij per ongeluk kan niet wand ik de tijden dat ze loops is kan je haar aan de lijn houden en er niks gebeuren en je kan de steriliseren sorry maar daar kunnen ook complicaties bij komen en mag pas naar een jaar enzovoort en ze is heel klein en mag dus ook wettelijk pas als ze op gewicht zitten enzovoort het gaat me er niet om dat ik een nestje wil wand dit ben ik niet verplan maar zoals met kerstdagen en verjaardagen komen al onze families bij elkaar en er zijn alleen maar kleine hondjes en dat zij rietjes en hun nemen de hondjes altijd.mee wij letten dan wel erg goed op maar stel dus dat wel fout gaat en ze dus pups zal krijgen pakken ze wel me hond van me af. Het lijk mij meer van o wand dan hebben wij haar en de pups en verkopen we haar en de pups weer zo komt het bij mij over.
Of als ik later denk als ze ouder is zou graag een nestje van haar willen en alles geregeld is met dierenarts enzo dan zou het dus niet mogen
Ik wil graag weten waar ik aan toe ben en wat mij rechten zijn.

Mij lijk het dat zij gewoon van mij is nu en niet van hun dus hebben hun niks meer te zeggen toch of wel.

Alles staat nu wel op mij naam zoals registraties van de chip en dierenarts en zovoort

Kunt u mij helpen als u blieft

donderdag 11 januari 2018