2e hands auto zonder garantie gekocht , binnen 24 uur de motor total loss.

1 reactie

28-07-2017 hebben wij een audi station gekocht bij een garage. Deze bevatte geen garantie. Echter binnen 50 km liep de motor totaal inelkaar. Auto af moeten laten slepen en terug moeten laten halen naar NL want het gebeurde op de ring van Antwerpen.

Sinds 30-07-2017 staat de audi bij de garage waar we deze hadden aangekocht.
De garagehouder had ons beloofd deze te repareren en een week later zouden we hem terug krijgen. We kregen een afgetrapte ford als leenauto met 300.000 op de teller.

Na een week te hebben gewacht op de gerepareerde audi toch maar even contact opgenomen met de garagehouder.
Deze zei nog een week nogdit te hebben en dat hij dan wel echt klaar zou zijn.

Na nog 400 telefoontjes en 400 beloftes rijden wij nog steeds in een afgetrapte ford en geeft de garagehouder geen thuis meer. De beste man heeft ons wel 80 keer beloofd om terug te bellen of om ons op de hoogte te houden. Allemaal niet gebeurd. Nu is het 06-02-2018 en staat de audi nog steeds bij de desbetreffende garage en geeft hij geen thuis meer.

Wij zitten redelijk met ons handen in het haar mede omdat de garagehouder geen thuis meer geeft en als wij bellen zegt hij hem morgen te brengen.
We hebben nu een maand geen contact meer met hem gehad en wij willen graag weten of wij iets hebben om ons geld+gemaakte kosten terug te kunnen krijgen.
De kosten die wij hebben moeten maken voor een auto die nog geen 16 uur in ons bezit was zijn enorm.
-350€ afslepen in België
-wegenbelasting 7 maanden lang
- kaarten Tomorrowland 2x 160€ (daar waren we naar onderweg en hebben dit festival niet bij kunnen wonen omdat de auto het begaf )

Ik ben erg benieuwd wat jullie hiervan vinden zodat ik meer stappen kan ondernemen of ik genoegen moet nemen met een oude Ford.

Marc

dinsdag 6 februari 2018