Auto gekocht op Marktplaats en deze blijkt lek te zijn voor ik hem kocht zonder dat dit is aangegeven.

2 reacties

Beste Lezer,

Op 28 mei 2018 heb ik mijn Opel astra ingeruild op een Opel Combo. Ik zocht al een tijdje dit type auto en deze kwam mij super uit. Ik kwam terecht bij Autobedrijf Doller in Assen. Op het eerst gezicht super vriendelijke mensen. Ik had nog wel gevraagd of ik de auto ook via de bank kon betalen maar dat kon niet, alleen contant.

Ik heb de auto goed bekeken en hij had wel een aantal plekjes maar dat mag ook bij een auto van 2003. De garagehouder was super enthousiast over de auto en ik ook. Keurige matten erin geen roest rondom. Wel missen er een aantal onderdeeltjes en hiervoor heb ik €50,- van de prijs afgekregen.

Onderweg naar huis nog niets aan de hand. Toen ik thuis kwam wou ik de auto helemaal even schoonmaken. Ik pak de matten eruit en er stond wel 2 a 3 cm water in de auto. Dit viel niet op omdat er een nieuwe grote rubberen mat in is gelegd. Ik heb vandaag contact gezocht met Autobedrijf Doller te Assen en die geeft aan "geen garantie auto". Ik heb €900 euro bij moeten betalen dan mag ik toch wel verwachten dat de auto langer meegaat dan 2 dagen? Zelf denk ik dat deze matten expres zijn aangeschaft om deze lekkage te verdoezelen.

Mijn les is nu ook, koop nooit een auto van geen erkend garage houder. Ook al zullen daar ook wel eerlijke mensen tussen zitten.
Heeft iemand ervaring met deze problemen. Ik denk er namelijk over om dit hogerop te gaan pakken.

zaterdag 2 juni 2018