twee auto's binnen 6 weken stuk van de garage gekocht.

2 reacties

nou,

We wilden onze oude auto door de garage en autosloop laten keuren, voor als er iets stuks, het gelijk gemaakt kon worden. Tijdens het onderzoeken, zeiden ze dat het te duur zou zijn, om de stukke dingen dat ze vonden te maken. Ze hebben voorgesteld om een andere auto te kopen. Dit hebben we gedaan bij ze, omdat mijn man, naar zijn werk moet met de auto.
Auto is gekocht, en al na minder als 200 km ermee te hebben gereden, moesten we de ANWB bellen. Na veel te doen, bleek het een lege-koppang.
Ze hebben ons een andere auto geregeld, en na een maand is deze ook stuk. Deze auto hebben we genomen, omdat ze hebben ons gegarandeerd dat als hij binnen een maand of twee stuk is, dat ze het zouden regelen.
Nu al hebben ze de auto twee weken, we hebben een huur auto en alles zelf moeten regelen. En nog geen auto.
Het bedrijf is van twee broers, de ene zegt ons tegemoet te willen komen voor de helft van de autohuur kosten en dat we vandaag tot een regeling zouden komen. De andere zegt hier niks van te weten en dat hij zijn broer niet te pakken krijgt.
welke rechten hebben we, en wat kunnen we doen. We hebben bewijs van alles omdat we bij het probleem met de auto-uitlaat, de ANWB moesten bellen, en die hebben besloten om die stuk eruit te zagen, zodat we vanuit Friesland naar huis konden rijden.

zaterdag 8 september 2018