Vloer vervangen in huis, vergoeding met gezin uit huis

3 reacties

Vorig jaar is ons huis een houten vloer laten leggen. In de winter ging de vloer schotelen en vertoonde kieren. Nu blijkt (door onafhankelijk persoon) dat het hout onvoldoende doorgedroogd was toen het gelegd werd. Beide partijen committeren zich aan het rapport en dit betekent dat de vloer vervangen moet worden.
De vloer ligt op de gehele beneden verdieping. Het is een verlijmde visgraatvloer. De vloer zal eruit gehaald worden, de zand cement dekvloer wellicht hersteld en dan zal de nieuwe vloer daarna gelegd worden en behandeld. Bij elkaar een doorlooptijd van minimaal 2 weken. Om de werkzaamheden te kunnen verrichten zal de keuken er deels uit moeten (waarop gekookt wordt) en de stalen deuren.
Wij hebben een gezin met drie kinderen, waarvan de jongste de gehele dag en de twee oudste na school thuis opgevangen worden.
Nu de vraag: wij zullen gezien de werkzaamheden en de doorlooptijd ons huis uit moeten, voor wie zijn deze kosten? En op welke wijze is de hoogte van de vergoeding te bepalen?

maandag 17 september 2018