RC
rcan
Aantal ontvangen sterren: 1
Bekijk details

centraal beheer achmea en deurwaarder syncasso

24 reacties

Heb in december 2013 autoverzekering opgezegd bij centraal beheer achmea. Nu beweren ze dat ik 2 maanden niet betaald heb en ze hebben naar deurwaarder gestuurd, die beweerd dat ze papieren bezorgd hebben. Die heb ik niet ontvangen, anders had ik daar op ingespeeld. Het gaat om een bedag van 75 euro van centraal beheer achmea.

Nu zeggen ze dat er een rechtzaak is geweest en een vonnis is geweest. Heb geen papier gezien, volgens mij moet een deurwaarder het toch persoonlijk overhandigen? Vooral zoiets belangrijks. Ik heb niks gezien. Nu hebben ze mijn rekening bevroren en moet ik 718 euro betalen. Kom op de 1 wijs naar de ander, ze maken mij gek. Niemand zegt wat of geeft toe, ik heb alles opgestuurd. Centraal beheer achmea beweert dat ze niks hebben, het staat op afschrift. Nu stuur ik bewijs dat die auto de maand december 2013 niet meer op mijn naam stond. Nu hebben ze dat aangepast en doorgegeven aan de deurwaarder dat die maand veranderd is.

Nu is mijn vraag: er is een vonnis geweest over 75 euro maand november december 2013. Je stuurt bewijs dat maand december auto niet meer op naam stond. Ze passen aan dat het bedrag volgens hun wat open staat 41 euro is. Dan klopt dat vonnis in mijn ogen niet meer. Dan is dat toch niet meer rechtsgeldig. Heeft iemand ervaring hiermee? Weet niet meer wat ik moet doen, ben overal geweest. Advocaat is duur en je wordt over en weer gestuurd.

woensdag 13 januari 2016