Blijvend letsel en zaak bijna verjaard

1 reactie

Hallo, Ik heb in 2007 een ongelukje gehad. Ben naar het ziekenuis gegaan. EHBO heeft foto's genomen van mijn pols. Zij zeiden dat er een schurtje in mijn pols zat en werd in het gips gezet. Toen het gips er af was zeiden ze dat het genezen was. Echter na een lange tijd had ik nog steeds klachten en ben naar een ander ziekenhuis gegaan. Kwam bij een plastische chirurg terecht. Deze arts vertelde mij dat het andere ziekenhuis een fout heeft gemaakt en zij de botbreuk vast hadden moeten zetten. Na revalidatie, operatie's kon ik omdat ik aanhoudende klachten had kiezen tussen 2 optie's. Pols vast zetten of levenlang een polsbrace. Nu ben ik nog relatief jong (toen 30)dus koos voor het laatste. Wel met alle gevolgen van pijn, zenuw die door de operaties niet meer functioneren, en beperking in mobiliteit enz.
Ik vroeg de arts of ik nog iets kon doen, andere ziekenhuis aansprakelijk stellen voor de gemaakte fout. De arts adviseerde mij dit niet te doen. Hij zei heeft geen zin, te lang proces. Hij zei ook dat hij ook bij dat zelfde ziekenhuis werkte.
Tja.. ik heb er toen voor gekozen om het dan maar niet te doen. De moed zakte in mijn schoenen door het antwoord. Nu ben ik bijna 5 jaar later en zit n twijfel toch nog actie te ondernemen. het is toe niet normaal om je leven lang pijn te blijven houden door een foute beslissing van de arts.
Ik zie op tegen het te lang moeten vechten en alles wat daarbij komt kijken. Is dat het wel waard? Heeft iemand advies?

Dank alvast, mvg G

zaterdag 26 november 2011