Buren van mij hebben last van de katten in de tuin,die alles onder poepen zeggen ze.Wat kan ik tegen boze buurtbewoners doen hieromtrent?

7 reacties

Ik heb een kleine hobbymatig kattenoppasadres.De maximale bezetting is 6 katten tegelijk.Voor info zie de website Http://housepets.come2me.nl
De katten die buiten mogen die lopen gewoon buiten en spelen en rennen soms door de tuin heen.Óók van de buren.Helaas zijn sommige buren daar niet blij mee,en willen dat ik stop met de kattenoppas omdat ze last hebben van de katten.Mijn verweer is dat het niet aléén mijn (oppas)katten zijn die dit doen.Andere buurtkatten doen dit óók!Dus als ik stop met de kattenoppas,zullen er wellicht katten in hun tuin blijven komen spelen...
Een van de buurtbewoners heeft met zijn handen een "killing cats"gebaar gemaakt.Ik reageerde met:"dan bent u met dierenmishandeling bezig en kan ik u aanklagen wegens dierenleed" Toen deed hij nogmaals het "killing cats" gebaar en zei:"de nek omdraaien met die katten".Ik reageerde niet meer maar wilde eigenlijk zeggen dat men HEM de nek om zou moeten draaien...maar hield wijselijk mijn mond.
Wat kan ik er tegen doen?Men zegt een handtekeningenactie te gaan doen en klagen bij de huismeerster.Maar van hem heb ik juist mondelinge toestemming om maximaal 6 katten tegelijk te hebben (meer kan ook niet want ik woon vrij klein,en in de winter zijn de katten vaken binnen als buiten).
Wat moet ik het beste doen??Men kan mij nooit stoppen omdat ik de diertjes mishandel ofzo,want daar is geen sprake van.
Graag advies zodat het woongenot van mij ook weer wat plezieriger word.Ik voel me bedreigd door de buren en probeer ze nu links te laten liggen.

donderdag 22 juli 2010