hanengekraai wat is er nog meer aan te doen .

11 reacties

lees en huiverrr....

2007 nieuwe achterburen gekregen met 3 hanen hanen en wat hennen beginnen bij zonsopgang te kraaien en gaan de hele dag door .. met achterburen gesproken grote bek gekregen ik moet het gekraai maar accepteren . poiltie erbij doen niets hele zomer niet meer dan 6 uur kunnen slapen . ( af en toe bijslapen op een ander adres ) Auto ongelukje gehad ( viel in slaap achter het stuur )
2008 weer hele zomer gekraai polite erbij gemeente erbij doen niets . Tip van de agent bel ons maar als je wakker gekraaid bent heb 151 dagen (!!!!!!!) achter elkaar smorgens de politie gebeld om te melden dat ik weer wakker gekraaid was . Helemaal geen enkele reactie of actie . Poilite zegt van stop maar we doen toch niets . Begin maar een civiele proceduren maar dat kost c.a E 2500 en wil niet zeggen dat het probleem ook opgelost gaat worden .

HELE ZOMER 20 UUR PER DAG GEKRAAI ....

2009 weer hele zomer gekraai . andere polite erbij er wordt een afspraak gemaakt om een nacht hok te bouwen . en idd nachthok gebouwd . Heerlijk zo nu en dan rust .met de NADRUK op zo nu en dan want het hok wordt weinig gebruikt zou te warm zijn voor de dieren in de zomer .. << NOU JAAA>>>>> meestal weekends en vakanties wordt het ook niet gebruikt niet want dan zijn ze weg . De eigenaren dus de hanen niet ....

2010 voorjaar ben weer begonnen om te melden dat ik overlast heb ( gezamelijk met nog 20 andere buren ) politie doet niets zegt gemeente moet opdracht geven om APV te handhaven gemeeente zegt staat niets over hanen in de APV dus kunnen ze geen opdracht geven aan de politie om de APV te handhaven ..

Kortom hele zomer weer minder dan 7 uur geslapen en zo nu en dan maar 4 ben helemaal stuk . werk in de bouw kan overdag niet even een tukkie doen dan val ik van de ladder of zaag mijn hand er af of schiet met het spijkerpistool de collega zij graf in . hoe ver moet dit gaan ??? en ja ik heb de volgende tips gekregen ; oordoppen ramen dicht aan de andere kant van de woning gaan slapen en als dat niet helpt ga dan verhuizen ... ik woon hier 45 jaar heb een eigen woning fraai .... HELP ....

Nieuwe achterburen hebben op hun vorige adres 20 jaar de buren gepest met hanen ... hebben een eigen woning en willen gewoon niets . Wie weet een oplossing en dan niet een van jachtgeweer fretten gif ramen ingooien terugpesten met eieren dooie kippen rottend vlees spijkers glas gooien en wat ik al niet meer voor tips gekregen heb . nee gewoon hoe kan ik dit legaal zonder dure procedure oplossen ? bestaat dat ???

of toch een jachtgeweer ???
<<..>>

vrijdag 29 oktober 2010