mijn loslopende pup is gebeten en opgetild door een loslopende pitbull.

4 reacties

mijn vriendin en ik zaten langs het water, waar onze 4,5 maanden oude pup los liep op een plek waar we dit altijd doen. dan komt er een vrouw met een pitpull aan die na 10 a 15 seconden met onze pup gespeeld te hebben, hem oppakt met zijn middel in de bek. alsof het een speeltje is. wij en ook de eigenaresse van de pitbull reageerde meteen en de pitbull liet los. ( hoe dat precies ging weten we eigenlijk niet meer omdat het zo snel ging ) onze hond was zo overstuur dat hij mijn vriendin enkele malen gebeten heeft. telefoon nummer van de eigenaresse gebeld zodat het in mijn telefoon staat en zij die van mij ook heeft.
vervolgens naar de dieren arts, 165 euro voor röntgenfotos antibiotica en pijnstiller. hier heb ik ook HELAAS mijn telefoon kapot laten vallen waardoor ik haar nummer kwijt ben. zij heeft die dag 1 keer naar mij gebeld maar kon doordat mijn scherm kapot was niet opnemen. wel heb ik de eerste 6 cijfers gezien en ik herinner me de laatste 2. aand van de maand krijg ik mijn secificatie en heb ik het hele nummer.

in de avond begint onze pup heel zwaar te ademen en zijn hiervoor terug naar de dieren arts gegaan, 60 euro consult. en doorverwezen naar een specialistische kliniek in lienden waar de pup een nacht in een zuurstof kooi gezeten heeft. dat was 185 euro. das dus de lieve som van 410 euro.
dat is voor iemand als mij heel erg veel geld.
kan iemand mij vertellen waar ik aan zou kunnen kloppen?
Groetjes B

dinsdag 7 juni 2011