wie heeft raad voor mij wat ik nog kan ondernemen?

2 reacties

Mijn hond is gebeten door een hond Amerikaanse bull terrier die door zijn baas vals gemaakt is. Dit is nu de vierde aanval en deze was raak de eigenaar weigerde tot verleden week zijn hond aan te lijnen. Ik heb foto's ervan en getuigen.
De politie wilde geen aangifte maken maar is wel bij mij thuis geweest (hondenbrigade) om een melding op te nemen en te kijken naar de wond. Inmidels heeft de eigenaar wel van de politie te horen gekregen en van de gemeente dat hij zijn hond moet aanlijnen. Dit is nu achtste keer dat deze hond een andere hond bijt de poltie is naar hun zeggen door het nieuwe computer systeem een hoop meldingen kwijt.
Ik heb een schade bedrag van € 108,00 geleden aan dierenarts kosten de eigenaar aansprakelijk gesteld per aangetekende brief maar hij weigert te betalen want dan bekent hij schuld zegt hij tegen anderen, mijn rechtsbijstand kan pas iets doen vanaf € 220,00 en het juridischloketvanaf € 250,00 ben na inloopspreek uur geweest bij een advocaat en die kan niets doen omdat er geen aangifte is, ben lid van Stichting de Ombudsman en die kan ook niets doen bedrag is te laag.
Ik wil dat de eigenaar zijn verantwoording neemt maar tot nu toe vang ik bot kan hij daar zomaar mee weg komen, wie heeft er nog raad voor mij wat ik kan ondernemen met de eigenaar valt niet te praten je wordt alleen maar uitgescholden en kan klappen krijgen.
Vast bedankt
Groet
Jan de Jong Zwanenburg

donderdag 14 februari 2013