30 jaar oude schutting verwijderd.

3 reacties

Mijn buren hebben plotseling, zonder mij te waarchuwen de schutting in onze achtertuinen verwijderd. Deze schutting stond exact op de erfgrens en een door mij geraadpleegde advocaat wist mij te vertellen dat de schutting gemeenschappleijk bezit is omdat hij er al 30 jaar stond én exact op de erfgrens stond.
Ik ben alleenstaande moeder met 2 kinderen en een hond en zit nu dus zonder erfafscheiding.
Met de buren valt niet te praten. Al vanaf de eerste dag dat ik de sleutel gekregen heb zijn ze al aan het pesten en dat doen ze nog steeds, ondanks dat ze op punt van verhuizen staan.
De buurman heeft mij maandag 10 mei gevraagd of ik de 30!!! jaar oude schutting voor € 300,= wilde overnemen maar ik weet van de woningbouwvereniging dat de vorige bewoners meebetaald hebben aan de schutting. Ik vind trouwens € 300,= voor een 30 jar oude betonnen schutting wel erg veel van het goede. O vrijdag 14 mei waren ze met vereende krachten de schutting aan het slopen toen ik uit mijn werk kwam.
Wat moet ik nu doen? Kan ik de buren verplichten een andere schutting te zetten die veilig is voor mijn kinderen ( 5 en 7 jaar ) of moet ik het maar goed vinden dat de buurman wat tuinpaaltjes met daaraan staaldraad plaatst?

zondag 16 mei 2010