Buurvrouw wilt helft van de schutting meenemen

5 reacties

Goedendag,

Mijn buurvrouw gaat binnenkort verhuizen. Ik vind dat niet zo erg, ik heb al geruime tijd ruzie met haar omdat ze zo enorm gierig is. Ze haalt onder andere etensresten uit mijn vuilnisbak, ze steelt sokken van mijn waslijn en vraagt vaak om de Telegraaf nadat wij die hebben gelezen (een eigen abonnement is te duur volgens haar).

Nu gaat ze gelukkig verhuizen, echter kwam ze gisteravond laat (uurtje of elf/half twaalf) aan de deur. Ze wil een deel van de schutting meenemen. Want volgens haar is de schutting 50% haar eigendom.

Ik heb gezegd dat ik niks kan met een halve schutting maar ze zei dat ik niet zo moest zeuren en dat zij ook een deel heeft betaald dus gewoon recht op de helft van de schutting heeft. ik begon toen over de mensen die daar binnenkort gaan wonen, maar toen zei ze dat ze die toch niet kent en van haar kunnen doodvallen.

Wat moet ik nu doen? Ik heb toch niks aan een halve schutting? Mag je zomaar 50% van de schutting opeisen als je gaat verhuizen? Help me want mijn buurvrouw is zo gierig, ik zie het haar nog doen ook!

woensdag 29 januari 2014