Door de buren gemaakte aanpassingen op de gezamelijke erfafscheiding

4 reacties

Pas geleden ben ik in een nieuw huis gaan wonen. Op de erfscheiding stond een ronde toogschutting (planken zitten verticaal om en om). Deze was overwoekert door klimop (er stonden zowel klimopplanten aan mijn kant als aan de kant van de buren).

Netjes aan de buren kenbaar gemaakt dat ik aan mijn kant de klimop weg wilde halen.
De buurman heeft zelf toen de klimop aan mijn kant verwijderd, omdat hij er dan meer vertrouwen in zou houden dat deze netjes werd weggehaald.

Nu een 2,5 maand later (telkens als ik er niet ben, dus zonder overleg) zijn ze bezig geweest de gemeenschappelijke schutting te aan te passen.
Aan de kant van de buren is de schutting nu geheel dichtgemaakt door aan de kant van de buren de open plekken te vullen met planken. Tussen de toogschotten zijn nu in het midden een vd schutting (waar de schutting op palen geschroefd zijn) horizontaal planken geschroefd. Op deze planken zijn weer paaltjes geschroefd en daarop over de hele lengte houten rachels en daarover weer gaas.
Dit alles is gemonteerd op een schutting van 1.80 meter. Met alles wat er boven zit is dit nu 2 meter. Aan hun kant worden de klimop en de rozen door het gaas geleid.
Aan mijn kant is dit dus geen gezicht meer (die paaltjes, rachelwerk en gaas). Wat kan ik hier aan doen??
En kan dit zomaar??

maandag 26 september 2011