help wat kunnen we doen om schutting en coniferen haag op scheiding voor het huis te voorkomen.

3 reacties

ons probleem met de buren is deze. onze buren willen op de erfafscheiding naast hun parkeerplaats een schutting en coniferen plaatsen. wij hebben aan die kant vooral aan de voorkant bij de weg. tuindeuren die uitkomen in de woonkamer. vanuit de woonkamer kunnen we nu vrij uitkijken over de weg. hun huis staat vanaf ons huis op ongeveer 5 meter afstand. naast hun woning staat een grote schuur en de rest is parkeer plaats. de buitenmuur van de schuur is de scheidingslijn.
als de buren een schutting plaats en coniferen hebben wij geen licht meer in onze keuken en ook niet meer in de kamer, als gevolg alle dagen ook overdag licht in huis aan moeten hebben. verder is ons uitzicht helemaal weg. en ook het uitrijden van de auto uit de inrit wordt onze zicht belemmerd doordat de andere buren ook al een hoge heg aan hun kant hebben wij moeten dan helemaal met de auto op het fietspad staan om te kunnen kijken of er nog verkeer aan komt.
nu is mijn vraag mag dit??? ze waren eerst van plan om 1 halve schutting neer te zetten tegen de muur van de schuur van 180 hoog en dan naar voren toe een laag hekje. zodat wij ons uitzicht en licht niet kwijt waren, nu zeggen ze ineens dat ze er een schutting 180 neer zetten en vooraan de weg coniferenhaag van 2 meter. mag dit zomaar??? kunnen ze dit ook doen zonder onze toestemming??? kijk een lage schutting willen wij mee accoord gaan maar coniferen van 2 meter en over de hele lengte een schutting van 180 niet.

gr zonnetje66

maandag 11 april 2011