Parkeer Paniek

6 reacties

Ik woon in een straat die uitkomt op een klein "pleintje", hieraan zitten een stuk of 6 huizen waarvan de oprit aansluit op dit pleintje, het is dus eigenlijk een straat die wat breder uitkomt. Al mijn buren hebben een oprit laten aanleggen waar minimaal 2 auto's op kunnen staan en vaak wel meer, echter heeft mijn buurvrouw haar pad groot genoeg gemaakt voor haar eigen auto, hierdoor moet de auto van haar zoon op dit pleintje staan. Volgens mijn buurvrouw is dit geen enkel probleem omdat de auto voor haar huis staat, maar hij staat ook volledig voor ons huis. De auto wordt in de heg gezet waardoor deze belemmerd wordt dicht te groeien, wat jammer is maar op zich niet het probleem.

het probleem is meer dat de andere bewoners van mijn straat elkaars pad nodig hebben om deze range rover te passeren, en dat ten midden van de spelende kinderen. Niemand in de straat is het eens met de manier waarop de auto staat, maar niemand durft iets te ondernemen.

mijn vraag is dus:

wat kan ik doen waardoor wij als straat geen last meer hebben van dit obstakel wat zorgt voor frustraties en voor de kinderen gevaarlijke situaties.

-praten helpt niet, heb ik al geprobeerd, buurvrouw is er van overtuigd dat alles goed staat.

dinsdag 3 september 2013