snoeien

2 reacties

Geachte meester visser,
Ik heb met mijn buurman een kinderachtig menings verschil en hij is praat tegen idereen behalven tegen ons hij doet bij oons alleen alles aangetekend en vooraf gaand steed naar de ouders van mijn vrouw .
Het begon als eerst met een uitbouw ik wilde de scheidins muur hier voor gebruiken maar gezien dat hij echt wil dwars liggen stelde hij de meest rare eisen op hij verteld dat hij 2 jaar rechte heeft gestudeerd en en nog veel meer dingen waar ik niet in geitreseerd ,ze stoken de andere buren om om ons plan in de weg te staan maar daar weren de ander buren niet aan mee gelukkig deze hebben hun toestemming verleend aan ons .
De buur man wilde dat ik de scheidings muur helemaal afbrak en deze opnieuw op te bouwen 3 cm verplaats naar me eigen erf .
door dat dit veel meer schade kan op leveren hebben we besloten op onze eigen grond te bouwen .

Hij wilde ook dat ik hem op mijn grond laat komen om de bomen te snoein en verbied mij het te doen nu weet ik dat je in overleg mag snoeien wat over je helft hangt , de buurman die is opgergroeit tussen de bomen en wil heeft dit ook in zijn kleine achtertuin gecrieerd maar het is niks bijzonders gewoon een besjes boom en wat struiken en coniveren maar deze staan half op en tegen erfgrens aan en hij heeft in een gesprek met zijn partner bevestigd dat alles wat er overhangt weg gesnoeit mag worden hij snoeid de hele dag door week in week uit en praat tegen de bomen /struiken .
nu is mijn vraag gezien hij dit alleen doet om dwars te liggen wat zijn mijn rechten mag ik zelf snoeien ,mogen die bomen daar staan , en moet ik hem toelaten ook al zou ik geen last hebben van de boom . Hij schrijft steeds brieven aangetekend en haalt jullie programma er bij dat ik niet aan zijn bomen mag komen . wat moet ik nu doen zonder al teveel juridische toestande ?
misschien weet u raad ik hoor het graag met Vriendelijke groet JE Veenendaal

donderdag 13 mei 2010