welk recht heb je tijdens een garantieperiode?

2 reacties

Hallo
Sinds anderhalf jaar hebben wij een bekowasmachine van de Wehkamp, al na 2 maanden kregen we er problemen mee nl paarse vlekken in het wasgoed.
We hebben dit doorgegeven en er is een monteur gekomen en heeft er na gekeken en wat gedaan, daarna was de klachte er echter nog, na vele verpeste stukken wasgoed en vele bezoeken van monteurs kregen we te horen dat er een nieuwe trommel in zou komen(ik vroeg of dit het probleem zou oplossen, antwoord "waarschijnlijk niet maar ze moesten toch wat"ze hebben de trommel vervangen en de monteur die dit deed vroeg zich echt af waarom omdat een trommel geen vlekkenprobleem kon geven! Nadat dit gebeurd was heb ik de wasmachine bijna constant op 60 of 90 graden laten wassen en ook vaak met azijn om hem te reinigen, echter bleven de vlekken komen en werd de was steeds minder goed schoon en stonk als ie "gewassen"uit de machine kwam! we hebben weer geklaagd en kregen na een laatste bezoek van een monteur(die ons gewoon uitlachte over onze klacht en verder ook niks heeft opgelost)te horen dat het gewoon aan ons lag en Wehkamp en de monteurs van Beko niks meer voor ons konden doen(hun reden was dat een wasmachine geen paarse vlekken kon geven, toen ik vroeg hoe het dan wel kwam kreeg ik te horen dat ik dat misschien wel zelf extra had gedaan!)Ik heb er schoon genoeg van, sinds maanden komt mijn was bijna viezer uit de machine dan ie erin gaat, ik moet telkens vrij nemen als er een monteur komt terwijl die er toch niks aan doet, deze wasmachine kost me handen vol geld, is al minstens 6 keer uit elkaar gehaald wat de wasmachine geen goed gedaan heeft, niemand helpt me nu nog en ik heb dus gewoon nog garantie.Verder vind ik het echt schandalig dat ik ervan beschuldigd word zelf extra de paarse vlekken in het wasgoed te maken(dit terwijl ik een monteur zelfs een handdoek met vlekken heb meegegeven om te laten onderzoeken)wie zou er nou op komen om een nieuwe wasmachine te kopen en dan extra maanden lang al zijn wasgoed te verpesten door er "extra"zelf paarse vlekken in te maken! zo gek is toch niemand! ik wilde gewoon een goede nieuwe wasmachine en daarom hadden we de Bekowasmachine gekocht. Dit blijkt dus een hele slechte keus te zijn geweest.
Maar wat moet ik nu,is er geen regel ofzo dat na bv 3 reparaties je een nieuwe wasmachine moet krijgen? En zonee wat moet ik dan nu doen want dit kan echt niet! Het is toch belachelijk dat ik word gedwongen om een nieuwe wasmachine te kopen alleen omdat mijn andere "bijna nieuwe"wasmachine met garantie niet goed is en ik niet fatsoenlijk geholpen word!
Eerste hulp bij recht ik hoop echt dat jullie me kunnen helpen!!!!!

maandag 25 oktober 2010