Aanvraag dakopbouw huurwoning

1 reactie

Ik heb onze wooncorporatie gevraagd voor een dakopbouw op onze huurwoning, inhoudend voorzolder, vaste trap en extra slaapkamer. hierin is toegestemd indien ik akkoord ga met een
huurverhoging. Ik ga akkoord, heb dat schriftelijk laten weten, zolder is ingemeten, nu vallen de kosten blijkbaar hoger als verwacht uit en verwacht de wooncorporatie dat ik, of dingen schrap vd verbouwing of meer ga betalen? ik heb al ingestemd met een bedrag. wat zijn mijn rechten en plichten? en die van de wooncorporatie?

na 7 jaar verzoeken, eindelijk ok, ga akkoord met verhoging van 180 euro huur (bovenop 410 nu!) wooncorporatie moet handje klap doen met aannemer (= hofleverancier bij corporatie) en niet bij mij komen vragen om meer, omdat de corporatie verkeerd heeft ingeschat.

Omschrijf in uw eigen woorden het standpunt van de wederpartij: kosten van offerte na inmetern en bijkomende dingen vallen hoger uit als verwacht, smoesje nu is dat de huurverhoging enkel voor dakopbouw is en niet voor vaste trap naar zolder of maken van extra slaapkamer of aftimmeren.

Wat is uw eis aan de wederpartij? boter bij de vis, ik verzoek iets, krijg toestemming, ga akkoord met meer huur betalen, nu moeten zij na ruim 5 maanden eindelijk eens over de brug komen en leveren wat ik zou krijgen, net als alle andere opbouwen hier in de buurt, ook door hen gerealiseerd!

WAT IS GERECHTELIJK DE PLICHT VAN DE WONINGSTICHTING IN DEZE ZAAK?

dinsdag 16 oktober 2012