contractbreuk huurovereenkomst

2 reacties

In juli 2011 heb ik de sleutels gekregen van mijn nieuwe woning maar door ziekte en omdat ik geen hulp had/kreeg ben ik heel rustig, achtend op mijn gezondheid gaan werken in het huis. Een half jaar later volge ik bij topcare een traject zodat ik na 3 maanden fulltime weer zou kunnen werken, dit is ook gelukt via sport en therapie in groepsverband.
Echter toen ik eenmaal voltijds voor mijn werkgever moest gaan werken heeft deze mij ander werk gegeven, na twee maanden werken was ik voor de tweede keer uitgevallen met dezelfde klachten. Mijn werkgever heeft toen al mijn verlofdagen afgepakt en deze aan mij uitbetaald i.p.v mij ziekengeld te geven. Wonderbaarlijk genoeg ben ik er bovenop gekomen via het inschakelen van een mediator i.v.m een dreigend conflict met mijn werkgever. Niet lang erna kreeg ik mijn oude werk terug maar al mijn verlofdagen niet! Nu had ik daar recht op en had ze ook terug kennen krijgen, maar dit heb ik niet gedaan omdat ik verder wou gaan met mijn leven dit was in april 2012. Omdat ik geen verlofdagen meer had en ik voltijds aan het werk was werkte/kluste ik in mijn nieuwe huis op de dagen dat ik vrij was. Vier weken geleden heb ik een week verlof opgenomen en heb veel kunnen doen in mijn nieuwe woning maar waar ik nog niet inwonend ben vanwege de rotzooi, stof enzo. Drie weken geleden heb ik binnen een week twee operaties ondergaan, eentje aan mijn neus door de kno-arts en de tweede aan mijn rechterpols door een handchirurg. Nu ben ik herstellende en zit mijn rechterarm in het gips voor nog zeker een paar weken. Nu komt het!
Twee dagen geleden kreeg ik een naar telefoontje van de huurvereniging waarin mij werd verteld dat ik contractbreuk heb gepleegd omdat ik niet in de woning woon. Ik ben uitgenodigd voor een gesprek volgende week. Ik ben als de dood dat ze mijn woning gaan afpakken. Ik heb de hele binnenkant opgeknapt en veel moeten afzien om zover te geraken. Ik ben nu bijna klaar en wacht nu alleen op de genezing van mijn rechterpola/hand zodat ik daar dan eindelijk kan gaan wonen. Kan iemand mij vertellen wat ik nu het beste kan doen?
Ik sta stijf van de spanning, moet ik mij inderdaad zoveel zorgen maken of zal het allemaal uiteindelijk meevallen als ik de huurvereniging o.a bewijs kan voorleggen en het probeer uit te leggen?
Heel erg bedankt alvast!

donderdag 21 februari 2013