dakterras

0 reacties

Ik woon met mijn gezin in een huis boven de winkels,er wonen nog 11 andere gezinnen.Ik huur van de woningbouw maar het pand is van de gemeente.
Dit huis mocht ik eerst huren met een verlopig contract omdat het pand gesloopt zou worden,maar nu heb ik een vast huurovereenkomst.Het slopen is verlopig van de baan.Er is in 2002 een een bouwkundig onderzoek geweest en toen was het dak in slechte staat,maar er is niks aan gedaan.
Er zit hier een heel groot terras aan de voorkant van ons huis wat al meer dan 30jaar wordt gebruikt de gezinnen met oa.een zwembad een blokhut en bloemen planten tafels en stoelen.
Op het dak liggen tegels van 6cm dik met rubber eronder voor de demping.Daaronder ligt dakbedekking,het pand is erg verouderd en heeft veel achterstallig onderhoud.We betalen ruin 500euro huur per maand.Dat ik het ging huren heeft de woningbouw gezegd dat ik het dak mocht gebruiken.
Er zijn zelf woning die nog eigendom waren en in de verkoop gingen zelfs met dakterras aanbevolen.
Nu hebben wij afgelopen week een brief gehad dat wij er niet meer op mogen en onze spullen moeten er voor 14aug. vanaf zoniet dan doet de gemeente dit en de kosten zijn voor ons.
Wij hebben beneden een schuur en deze is onbegaanbaar en deze willen ze dicht timmeren en daarom had ik ook een kleine blokhut staan zodat ik daar wat spullen neer kan zetten.Ook deze moet er af.

Mag dit allemaal zomaar.

woensdag 7 juli 2010