Eindafrekening Wonen Zuid Limburg

4 reacties

Beste lezer/ster.

Mijn oom heeft 30 jaar lang een woning gehuurd van Wonen Zuid Limburg.
Helaas moest hij door zijn ziekte verhuizen, dit betreft hij (kanker) heeft moest hij naar een verzorgingstehuis.

Daar de gehele woning leeg te hebben gehaald en gepoetst, krijgen wij na een half jaar leegstand pas een eindafrekening van maar liefst 4498,- euro.
Hierop hebben wij de woningbouw gebeld en verwezen ons naar de aannemer. (vreemd want hij heeft wel een factuur opgemaakt, maar niet aan ons in rekening gebracht)

Maar goed, hebben de aannemer gebeld en deze vermelde het volgende wat gedaan was:
Nieuwe keuken, badkamer, wc, deuren, tegels, 1 muur stuken, muren en plafonds geverfd, isolatie op zolder en vloer in de keuken.

Nu hebben we wéér de woningbouw gebeld.
En vroegen aan hun waarom dat allemaal in rekening gebracht was, maar plots is iedereen ziek en niet voor antwoord bereikbaar.
Wel wisten ze ons te vertellen dat de aannemer dit niet in rekening gebracht heeft, maar dat het alleen maar om het poetswerk ging.

Nou wéér de aannemer gebeld, deze vertelde ons dat het wel allemaal klopte, maar dat ze de woning zo moesten renoveren namens de woningbouw zodat deze:
VERKOOP KLAAR IS.

Wat kunnen we hier aan doen ?
Na 30 jaar gehuurd te hebben met een bedrag van +/- 198,000,- euro wat ze verdient hebben in totaal vinden wij dit toch wel aan de hoge kant.
Dit betreft er iedere week een interieurverzorgster van de thuiszorg kwam poetsen, en het huis iets langer dan een half jaar leeg heeft gestaan.

maandag 22 februari 2016