Grote stronken in mijn tuin wie is er verantwoordelijk

0 reacties

goedenavond,

ik huur sinds 18-09-2014 een woning bij een woningbouwvereniging
Daarvoor ben ik samen met een van de medewerkers van de woningbouwvereniging in de huurwoning wezen kijken of alles goed was, het kijk rondje.
Daarbij was mijn vraag aan die medewerker van, die bomen in de tuin zijn wel heel hoog, waarop ik op antwoord kreeg, alle bomen worden uit de tuin gehaald.
dus op de datum 18-09-2014 haalde ik de sleutel van de woning op, daarbij aangekomen zag ik dat de medewerker van het groen bedrijf al bezig was met de Bomen te rooien.
de medewerker van het groen bedrijf was de volgende dag klaar met het rooien van de bomen, alleen had hij de stronken te laten staan, waarbij eentje strak tegen het huis staat die ik nooit zelf kan weghalen i.v.m de stroomkabels die onder het huis lopen, Waarbij ik het me niet kan permitteren een kabel te raken.
dat is een stronk er staan er in totaal 4 grote boom stronken, en tussen de tegels 5 kleine stronken van een klimop.
vandaag 30-09-2014 heb ik weer contact gehad met de woningbouwvereniging na 3 keer gebeld te hebben, waarbij ze zeiden dat ik terug gebeld zou worden.
ik heb mijn vraag voor de boom stronken voorgelegd en kreeg als antwoord nee dat doen wij niet. en daarbij was het gesprek afgelopen.
ik had ondertussen zelf al een offerte opgevraagd bij een groen bedrijf bij mij in de buurt, en schrok me van de prijs die ik zelf zou moeten betalen voor het rooien van de boom stronken.
hopelijk is mijn verhaal duidelijk.
mijn vraag is wie is hier nou verantwoordelijk voor omdat die boom stronken er niet uitzien zo, en vooral omdat ik aan een best drukke weg woon.

fijne avond.

dinsdag 30 september 2014