Help! Wat moet ik doen?

0 reacties

Mijn vriend en ik wonen sinds 18-09-15 samen in een particuliere woning. Nou leek er in eerste instantie niks aan de hand. Later bleek dat op meerdere plekken het dak lek was, andere plekken die lekte o.a. de afzuigkap kwam water door, door de ventilatie kanalen. Onze muur in de slaapkamer was/is doorweekt en bedekt met schimmel. De vloer in de keuken staat bol vanwege (denk ik) een lekkage.

Ook hebben wij overlast van de sinds kort wonende bovenbuurman. Nou hebben wij het echt gehad en willen hier ook zo snel mogelijk weg. Doordat ik mijn beide banen ben verloren en mijn man nog wat schulden heeft, kunnen wij dit ook nog amper betalen en de rest van de maand rondkomen. Nu hebben wij dan ook sinds deze maand 3 maanden achterstand.

Nou is onze verhuurder niet voor reden vatbaar en moeten wij ook z.s.m. ong. 2300,- betalen. Nou is mijn partner bereid deze maand zijn volledige loon over te boeken(1500,-) en proberen deze schuld z.s.m. af te lossen. Maar nog willen wij ZO SNEL MOGELIJK dit appartement verlaten. Nou hebben wij een contract voor een jaar. En ik heb geen flauw idee hoe wij hier onder uit kunnen komen.

In het contract staat dat we 1 kalender maand voor het verlopen van het contract kunnen opzeggen, maar dat zou betekenen dat wij hier tot Augustus 2016 moeten blijven, wat wij totaal niet gaan redden. Ik ben radeloos en weet dan ook echt niet hoe ik dit op een juiste manier moet oplossen.

Ik ben net 19 en woon voor het eerst op mij zelf en dan overkomt dit me.. Ik weet me totaal geen raad meer. Hoe los ik dit netjes op? PLEASE HELP ME! Alvast bedankt!!

woensdag 11 mei 2016