herstructueren van de woning bouw gedwongen verhuizing nieuw huis toegewezen

0 reacties

Ik zit in een herstructurering gebied van de woningbouw. De woningbouw is eigenlijk al begonnen met het verhuizen van mensen hoewel die nog steeds niet goedgekeurd is door de gemeente.Hoe weet ik dat onder andere Klachten indienen bij de gemeente is niet mogelijk omdat het officieel daar nog steeds niet bekend is enz.Ik kan hier ook nog lang over praten wat hier allemaal mis aan is . mijn huur nu is 300e de leegstaande woningen in het gebied worden verhuurd volgens hun op de leegstaand wet maar die betalen 450 huur ze maken al winst op het afwachten van de heropbouw belachelijk . officieel bij gemeente nog geen sloop is ingediend naja enz enz
Ik ga hier toch in mee en ga naar een andere "vaste " woning.
Ik heb een huis aangeboden gekregen weer een vooroorlogse woning. huur 610 e
Het eerste punt is dat de huurgewenning die maar75% zal zijn hoewel eerder is gezegd 100% en er in de omgangscode staat aangegeven dat vooroorlogse woningen geen gelijkwaardige woningen zijn te vinden en er uitzonderingen word gemaakt op de aangegeven modules die hier voor worden gehanteerd dus kom je op zowiezo op 100% Als ik hier over mailvragen stel krijg ik mijn woonpunten niet en of geen reactie of van de een naar de ander gestuurd mondeling doen ze net of ze blond zijn en hebben geen idee hoe of wat ??

Punt 2 De "nieuwe toegewezen woning " vooroorlogse huis Het huis is nog niet opgegeven en zal half okt het contract moeten tekenen . Tot mijn verbazing staat de woning in een wijk die gerenoveerd is in 2009 van buiten en binnen helemaal gestript en alles nieuw. betonnen vloeren andere indeling gewoonweg alles. Er werd al aangegeven met het bezichtigen van de woning dat er het een en ander werd gedaan nieuwe keuken badkamer en wc. plafonds . De houten vloer liep af naar beneden (blijkbaar al een keer gestut maar geen succes) . Ja daar moest ook iets mee gebeuren maar daar hebben we het allemaal nog over moest die dag aangeven of ik het wou .Ik heb ja gezegd en zouden nog over de werkzaamheden hebben.
Aan muren word niks aangedaan er worden geen betonnen vloeren gestort alleen badkamer keuken en wc en alleen de woonkamer plafond hoewel boven het zelfde zachtboard inzit beetje raar .Dit huis heeft nog meer oude dingen dan het huis waar ik uit moet?

KAN DIT ALLEMAAL? IS HET MOGELIJK ALS NOG DE RENOVATIE TE EISEN ?

Ze zijn toch verplicht na 35 jaar. De rest van de buurt is gedaan logisch nadenken zou je toch zeggen dat dat aangeeft dit huis ook aan vernieuwing toe is

Eigenlijk wil ik niet eens alles laten doen vloeren plafonds en muur vergeleken de andere huizen is dat niks.
Het is toch zo belachelijk zuur dat ik de meeste huur betaal van de buurt en alleen ik het enige huisje geen renovatie heeft en te bedenken dat de eerste 35 jaar weer geen renovatie zal komen Mijn huis uit moet met huur van 300 met als resultaat ik in een slechter onderhouden (binnenkant )huis van 610e huur in moet en ze nog 25 % minder huurgewenning toerekenen . Vervelende is ik het huisje leuk vind.

vrijdag 7 september 2012