Hobbyruimte

3 reacties

Z'n 5 jaar inmiddels heb ik samen met een goede vriend een kleine loods gehuurd op een industrie terrein, wij hebben destijds duidelijk aangegeven hier niet bedrijfsmatig aan de slag te gaan maar alleen voor hobby doeleinde(onze eigen oude auto en motoren) De verhuurder had daar totaal geen moeite mee. De huur word altijd netjes betaald eveneens als alle belasting verplichtingen aan de gemeente.

Nu wil deze laatste dat wij ons verplicht inschrijven bij kvk omdat wij een loodsje huren waar bedrijvigheid gevoerd mag worden. Maar wij hebben totaal geen interesse om ons in te schrijven als bedrijf omdat we domweg geen bedrijf hebben en ook niet als zodanig handelen. Het is puur hobbymatig.

Kan de gemeente ons verplichten in deze, ik heb immers niets met de gemeente van doen maar met de verhuurder en die had vanaf het begin hier totaal geen moeite mee. Ik wil erbij vermelden al enkele keren controle gehad te hebben van verschillende gemeentelijke instanties door de jaren heen en daar nooit opmerkingen van gehad, sterker nog we hebben een brief gehad dat alles in orde was. Graag uw advies hierover.

zaterdag 15 maart 2014