CO
costero
Aantal ontvangen sterren: 2
Bekijk details

Kapotte afsluitdop spoelbak maakt gebruik keuken onbruikbaar.

2 reacties

Beste lezer,
Ik huur al 30 jaar een prima huis dat ik uitermate goed onderhoud.
Nu is er 10 jaar geleden een nieuwe eenvoudige keuken geplaatst nadat de andere van rottigheid uit elkaar viel .
De afsluitdop van de enige spoelbak die het element bevat sloot van af dag 1 niet goed.
De reden waarom de sluiting niet werkte is nooit boven water gekomen,wel door Combi verschillende malen gezien dat de afsluiting niet werkte!! Uiteindelijk is de sluiting wat opgelapt met een ringetje tussen dop en rubberen ring en zo werd het ietsje beter. Nu is de rubberen ring in de hele rondte gescheurd denkelijk door slijtage.Ik kan dus mijn speolbak in de keuken niet meer gebruiken.Nationaal Grondbezit BV is eigenaar en zegt dat ik het zelf maar moet oplossen nadat ik vier loodgieters en een Praxies een Gamma en een nog een klussenbedrijf heb geraadpleegd. Niemand kan dus voor vervanging zorgdragen.
Wat moet ik doen??? Zij allen zeggen dat er geen vervangende ring in die maat bestaat.
Ben ik nu verplicht een niewe keuken aan te schaffen, of gaat Net Grondbezit eindelijk eens toegeven dat zij een ondeugdelijke keukenblok hebben geplaatst.
Huurcommissie heb ik dit verhaal ook voorgelegd en kan niets doen. Combi drukt zijn snor door te zeggen dat zij pas in actie kunnen komen als verhuurder opdracht geeft. Het hele zootje stinkt naar oplichterij vanaf dag 1.En natuurlijk ben ik de klos, moet ik nu voor de derde keer rechtzaak beginnen?Zoals eerder met een oude kachel ook het geval was, en een lekkage op het dak?
Het is toch te gek voor woorden dat zo een maatschappij geen verantwoordelijkheid wil nemen voor hun eigendommen? Ik hoop vurig op een bruikbare reactie. Alvast veel dank.mvg

dinsdag 27 november 2012