Klacht afgewezen....wat kan ik nog doen?

0 reacties

Mijn vraag is deze: Ik had een klacht ingediend bij de Geschillencommissie Wonen Zuid Holland Zuid vanwege het slechte schoonmaken van de ramen van onze 55 plus huurflat waar van 5 hoog de hoogste verdieping is. De klacht indienen is pas gebeurt na het steevast aan de woningcorporatie te hebben gevraagd en die mijn vraag met nee beantwoorden. Het schoonmaken gebeurt door een schoonmaakbedrijf wat met slang en stang de ramen wast met osmose vanaf de begane grond. Wij wonen 5 hoog. De vogelpoep op de ramen gaat er niet af en het houtwerk en de onderdorpel worden ook niet echt schoongemaakt. Volgens mij omdat de man er niets van kan zien vanaf de bgg.

Met een hoogwerker worden de servicekosten te hoog, dus dat wordt zeker niet gedaan en door binnenshuis via het balkon te gaan willen de meeste bewoners ook niet. De onderste etages hebben geen probleem want dat gaat een stuk beter, alleen vanaf de 3e tot de 5e etage is het probleem. 4 x per jaar wordt er gezeemd Een enkele dag terug is mijn klacht afgewezen waarin ik vroeg om te laten doen met een hoogwerker. Ook had ik gevraagd om het glaswerk van balkon en galerij door het schoonmaakbedrijf aan de buitenkant te laten doen omdat veel ouderen dat niet durven of kunnen en de hulp indien ze die hebben het niet meer mag doen. Ook deze is afgewezen. Eerdere klachten over andere onderwerpen van onze flat werden ook steevast afgewezen. Het glaswerk zit er pas een paar jaar en voorheen waren het spijltjes die je met een doekje kon schoonmaken vanaf de veilige vloer.

Ook zijn er gegalvaniseerde lamellen op de hoogste verdieping geplaatst gelijk met het glaswerk. Het was een renovatie. Ook de lamellen trekken veel vuil aan en bij regen spetteren de vuile druppels tegen onze ramen en mijn verzoek om ook de lamellen schoon te maken, omdat wij daar zelf niet bij kunnen, is afgewezen. Eerdere klachten over andere onderwerpen van onze flat werden ook steevast afgewezen. Wij kunnen het niet begrijpen en moeten nu weer verder zoals het is...vuile ramen en glaswerk.

dinsdag 25 maart 2014