Plaatsing pallet kachel afgewezen door huurder. Wat kan ik doen om dit besluit aan te vechten en toch mijn recht te halen?

2 reacties

Hallo,

Ik wil graag een palletkachel plaatsen in een huurwoning. Ik leef op een bovenste verdieping, en de beneden woning is van iemand anders.

Tot 2 x toe heb ik een verzoek in gediend met alle gegevens die erbij horen, en tot nu toe is het verzoek ook 2x afgewezen. De reden is dat het technisch gezien niet mogelijk is om een palletkachel te plaatsen in mijn huur ruimte. Dat is dan ook het enige argument waarom ik een palletkachel niet mag plaatsen.

Ik heb mijn woon situatie laten bekijken door een erkend installatie bedrijf voor palletkachels, en die zegt dat het wel mogelijk is. Dit heb ik ook aangegeven bij mijn verhuurder. Ook heb ik de verhuurder uitgenodigd om te kijken wat nou precies een palletkachel inhoud. Hier is de verhuurder niet op in gegaan.
Ook heeft de erkend bedrijf van palletkachels persoonlijk gebeld om aan te geven waarom er wel een pallet kachel geplaatst kan worden. En die kregen hetzelfde antwoord als ik.

Kortom er mag geen duurzame kachels geplaats worden in een huurwoning

Mijn vraag is:
Welke stappen kan ik verder ondernemen om dit besluit aan te vechten om mijn gelijk en recht alsnog te halen?

dinsdag 31 maart 2015