Rotsvast makelaardij

0 reacties

Hallo,

Ik heb een jaar lang bij rotsvast gehuurd en vele problemen mee gehad en zie op dit moment de bomen door het bos niet meer.
Ik ben een student en heb 1 jaar een studio/appartement gehuurd voor 600 euro incl gas//water/licht.
In het jaar zou vanalles verbeterd worden( hiervan zijn maar 2 dingen opgelost)
1 van de grote dingen is dat 3(!!) ramen vervangen worden omdat er dikke barsten in zaten.( is nooit gebeurd) ik heb destijds gemeld dat eventuele extra rekening van stookkosten voor hun zouden zijn als ze het niet vervangen.

nu ben ik eruit en heb een maand gewacht op mijn borg. uiteindelijk hebben ze 130 euro ingehouden van mijn borg voor een extra eindafrekening van g/w/l. maar dit mag toch niet? en ik betaal toendertijd maandelijks 140 europ/m erover en dat is heel veel voor zo'n ruimte ( ik was alleen 's avonds thuis en ik woonde bovenin wat dus betekent dat ik alle warmte van beneden krijg).

Daarbij had het gebouw midden in het jaar een grote stroomstoring waardoor het zorgde dat alle studio's kortsluiting had en dat ik vele aparaten weg kon gooien. dit moest ik van hun uit mijn eigen verzekering halen terwijl dit al eerder gebeurt was (2x) en dat zij op de hoogte waren dat de bedrading vervangen moest worden.

Ik heb helaas geen geld voor een advocaat etc en zij zijn erop getraind om mij op alle manieren ongelijk te geven! wat moet ik doen om in mijn recht te staan?
HELP :(

mvg
chelsea

zaterdag 1 maart 2014