Schimmel in de woning veel schade, woning corporatie vergoed niks.

2 reacties

Hallo,

Wij hebben nog al een groot probleem, sinds vorig jaar veel schimmel geconstateerd in onze badkamer daar de woning corporatie voor gebeld en de schimmel is toen vorig jaar in 2013 netjes weggehaald. Dit jaar 2014 weer veel schimmel in de badkamer aangetroffen en weer gebeld naar de woning corporatie. Ik ben na constateren van de schimmel in de badkamer weer op onderzoek uit gegaan en trof aan dat onze bank,bed,kast met kleding ook onder de schimmel zat en niet te zuinig. Daarbij ook aangekaart bij de woning corporatie dat onze inboedel onder de schimmel zat.

Deze maand oktober is er een opzichter geweest van de woning corporatie en heeft geconstateerd dat de hele badkamer moet worden vervangen en dat er een muur in de keuken moet worden aangepakt en er komt een ventilatie systeem in de woning. Goed prima daar ben ik het helemaal mee eens maar wat gebeurt er met mijn schade aan mijn inboedel? Daarbij werd gereageerd door de opzichter dat hij daar niet over ging. Dus ik ben direct naar de woningbouw gegaan en mijn verhaal daar uitgelegd. Daar werd verteld dat ik maar een email moest sturen met mijn verhaal. Prima doe ik dat, dus zo gezegd zo gedaan, ik zou binnen 2 dagen antwoord hebben inmiddels tot aan de dag van vandaag nog geen email terug gekregen.

Dus maandag er maar weer achter aan gebeld heb ik te horen gekregen dat dus niks wordt vergoed van mijn inboedel. Ik had maar meer moeten ventileren. Pardon ik ventileer altijd, altijd de roosters open en alles maar ik heb verder geen ramen in mijn huis alleen roosters en een schuifdeur (wonen in een soort flatje). Nu inmiddels zijn ze met de badkamer bezig en het ventilatie systeem. Ook heb ik al contact gezocht met de inboedel verzekering maar hun zeggen ook de woning corporatie is er verantwoordelijk voor is. Ik ben al constant aan het emailen naar de woning corporatie maar niks helpt..

Ik ben ten einde raad wie kan mij helpen met wat ik verder nog kan doen??

Groetjes,

woensdag 29 oktober 2014