v.v.e. weigert mij toestemming te geven om met mijn opvouwbare scootmobiel (elektrisch aangedreven gehandicapten voertuig) gebruik te laten maken van de lift.

3 reacties

Het seniorencomplex wordt bewoond door eigenaren en huurders.
Ik heb deze woning toegewezen gekregen d.m.v. een urgentie verklaring.in kaatste kwartaal 2009
betrokkene heeft hartfalen en heeft een pompfunkte van slechts 18% en heeft moeite de afstand van 2e verdieping naar de ruimte waar de scootmobielen opgeladen worden (ongeveer 100 meter) vooral met boodschappen af te leggen
In het huishoudelijk regelement art. 7 wordt het gebruik van de lift met scootmobielen (ook gehandicapte voertuig) verboden.
een elektrisch voortbewogen rolstoel (ook gehandicapte voertuig) is wel toegestaan.
in het regelement wordt als motief gebruikt dat scootmobielen meer vuil naar binnen brengt.
ik gebruik de opvouwbare scootmobiel uitsluitend binnenhuis om via de lift naar de grote scootmobiel te komen.dus vuil maken openbare ruimten niet van toepassing.
Na bezwaar gemaakt te hebben bij mijn verhuurder kreeg ik een brief dat de de VVE geen uitzonderingen wilden toestaan om dat er zoveel mensen een scootmobiel hebben hier, in het complex gek he een senioren complex. Maar bij mijn weten geen opvouwbare scootmobiel die alleen hier in het pand gebruikt wordt.
Verder is men bang dat er schade aan de lift wordt toegebracht. (ik ben verzekerd en bereidt alle door mij aangerichte schade te betalen.
wie kan mij advies geven?

vrijdag 11 juni 2010