Is er wat te doen aan de speelvoorziening pal naast ons huis?

2 reacties

wij hebben veel overlast van een speel voorziening voor kinderen tot 8 jaar pal naast ons huis. Deze is door de gemeente neer gezet in een voorheen een groenvoorziening met daar naast de functie van wijk ontsluiting voor voetgangers en fietsers.Toen wij hier kwamen wonen was dit speelveld er dus niet. De groenvoorziening is verdwenen en het fiets- en wandelpad zijn verlegd.
Het gaat vooral om jongeren die in deze voorziening niets te zoeken hebben. Zij hebben hun eigen plek verderop in de buurt.
We hebben hier over al veel contact gehad met het wijkbeheer team maar daar komt verder weinig hulp van. Ook hebben we een paar keer de politie gebeld, maar voordat die er zijn zijn de jongeren al weer verdwenen, met achterlating van hun rommel.
We hebben ze aangesproken op het feit dat er voor hun elders een plek is en dat deze speelvoorziening voor kinderen bestemd is tot 8 jaar, maar daar werd smalend op gereageerd.
Hoe kunnen we dit aanpakken, want ons woongenot en zeker het plezier met mooi weer in je tuin vertoeven is soms ver te zoeken.

donderdag 29 april 2010