gemeente eist grond terug of bied te koop aan

1 reactie

De gemeente heeft een brief gestuurd met het feit dat wij 10 m2 te veel grond hebben en deze of moeten kopen of moeten terug geven.
wij wonen bijna 19 jaar in dit huis en hebben ongeveer 18 jaar geleden een nieuwe schutting neer gezet en deze op de erfafscheiding gezet
van de oude schutting die er al stond. Deze is door de bewoner neer gezet die er 21 jaar geleden uit vertrokken is. Wij zijn ons dus niet bewust dat wij teveel grond hadden
en hebben niks veranderd aan de tuin qua grootte. Wij hebben de gemeente benaderd en dit gemeld. Wij moeten nu een luchtfoto aanbieden met ingegraveerde datum van 20 jaar geleden. Deze is natuurlijk niet in ons bezit. kan iemand mij vertellen of dit echt de enige manier is om gelijk te krijgen of zijn er nog andere methodes om verjaring als verhaal neer te leggen bij de gemeente.
Op de site van Nederlandse gemeentes staat dat bij 20 jaar er sprake is van verjaring. er zijn hier bewoners die 23 jaar of langer in hun huis wonen. maar dat zegt allemaal niks.
Wie kan mij hier bij helpen?

maandag 7 april 2014