Gemeente pakt onze in gebruik zijnde grond af en legt hier een rijbaan over aan.

1 reactie

Wij hebben een dijkwoning, de voorzijde van onze woning ligt direct aan de dijk en naast onze woning is een inrit naar een bedrijfsgebied, havengebied.

Toen wij onze woning kochten ben ik bij de gemeente langs geweest om te vragen wat wij mochten doen met een stukje dijk, en vertelde de gemeente dat ik dit mocht gebruiken om te parkeren. Later heb ik hier bloembakken neergezet.

Bij een herinrichting meende de gemeente dat zij deze grond (ons eigendom) weer kon gebruiken en verlegde de rijbaan naar onze woning, waardoor nu zwaar en ook gevaarlijk vrachtverkeer op 10 cm ruimte van onze woning een bocht maakt.

De gemeente beweert dat zij gerechtigd is dit te doen.

Wij geven aan dat als de gemeente onze grond gebruikt minimaal moet worden bezorgde voor een veilige situatie. (Helaas heeft een vrachtwagen inmiddels tegen onze woning aan gereden en een bestelauto stopte op 10 cm van onze ruit. De gemeente geeft met verzoeken om veiligheidsmaatregelen te nemen niet thuis.

Wij voeren aan dat de gemeente ten eerste onze in gebruik zijnde grond heeft ingepikt, ten tweede een onveilige/onoverzichtelijke situatie heeft gecreëerd, met alle gevolgen van dien.

Wat is uw mening?

zaterdag 19 maart 2016