Hoe is het wettelijk geregeld als men een nieuwbouwwoning koopt vanuit een visualisatie en nadien klopt er niets van het aangelegd Straatbeeld.

5 reacties

Hallo,

Wij hebben met 36 gezinnen een prachtige woning gekocht in het plan Wijhof in Tilburg. Dit plan hebben via een visualisatie gekocht. Nu is het zover dat alles is opgeleverd, in de woningen is alles goed maar bij dit plan zou de aanleg van het straatbeeld worden aangelegd door de gemeente Tilburg. Dit is echt verpest. Alles wat is aangelegd klopt niet met de visualisaties. Dan praat je over 2e hands stenen en zeer slecht straatwerk. Dit gaat zover dat je het totale plan eigenlijk niet meer herkent als men het naast de visualisaties ziet.

Nu hebben we 10 dagen geleden een bewonersbijeenkomst gehad met de ontevreden bewoners. Hierbij is een voorstel gedaan vanuit de gemeente maar dit ligt nog mijlen ver van het oorspronkelijke plan.

Hoe moeten, kunnen, of wat voor mogelijkheden zijn er om hier iets tegen te doen. We zijn in overleg geweest met de projectontwikkelaar en met de gemeente. Maar we hebben genoeg van het bekende kastje naar de muur effect.

Graag horen we van jullie of er mogelijkheden zijn om ons bij te staan.

maandag 1 november 2010