verjaring gemeentegrond

0 reacties

Ik heb in 2003 een huis met werkruimte gekocht(wonen en werken bestemming).
Hier zit een stuk grond bij om de voertuigen van mij zelf (Bedrijfsmatig) en klanten te parkeren.
Nu echter is de gemeente bezig hier met een nieuw project en word het om mijn pand de bestrating her indeeld vanaf begin 2011.
In het nieuwe ontwerp plan zag ik tijdens een bewoners avond(2009) tot mijn schrik dat er op papier mijn prive terrein gewwoon was ingedeeld als gemeente grond...
Ik heb hier de gemeente over aan gesproken en deze vertelde mij dat er wel iemand tzt zou langs komen om het op te lossen,en dat het alleen een tekening was van de project ontwikkelaar(maak je niet druk)......Dus niet....Nu heb al div gesprekken gehad en voorstellen(2011),ze bieden mij nu meer grond naast mijn pand dan ik had aan de voorzijde,echter de kosten van de her indeling+ bestrating moet ik voor mijn rekening nemen.(het bestemmingsplan voor het nieuwe gedeelte is niet het zelfde als mijn oude grond)en heb er eigenlijk niks aan.
Ook heb ik de mededeling gekregen als ik hier niet aan mee werk dat het stuk wat ik nu zelf in gebruik hebt,wat volgens de gemeente van hun is (kadestraal) ook kwijt zal raken.
Echter de erf afscheiding is al meer dan 23 jaar zo!
Ik heb hier zelfs een verklaring van de eigenaar destijds.(dus 2 eigenaren terug)
Is het nu zo dat ik zelf al 20 jaar het in bezit moet hebben om recht op verjaring te hebben,of is het al voldoende dat de erf ascheiding al meer dan 20 jaar zo is?

donderdag 9 juni 2011