Ik snap het niet hier die rot wet!

0 reacties

Hoi allemaal.
Ik was aan het Google en denk even kijken of er meer mensen last van hebben namelijk het BJZ!
En echt niet te gelooven hoeveel mensen er de dupe van zijn! En met name de kinderen!
Ik zit zelf ook zo,Ik zal proberen het kort te vertellen.Het gaat over een zus en daar de dochter van..Zus labiel Dochter de dupe.
Ik heb in die tijd en ervoor me nichtje al een paar keer opgevangen.Moeder wilt geen hulp!
Nou is me nichtje uit huis geplaatst.Ik heb de taken van moeder
over genomen,aangezien ze niet in staat is hier aan toe. Me nichtje gaf al vanaf het begin aan,dat ze bij mij wou wonen.Aangezien de redenen,Ik blijk toch een soort moederliefde te geven.Ze voelt haar veilig hier,ik luister naar haar.Noem maar op.Het BJZ was blij voor me nichtje dat ze iemand heeft zoals ik.Alles goed en aardig,kinderrechter wou kijken of ik een goede pleegmoeder was,voor me nichtje.Ben ik kwam eruit.Maar goed recht zitting me nichtje en ik echt heel possitief naar binnen.We dachten eindelijk krijgt ze een toekomst wat ze verdient klaar.Nou echt! Ik heb veel meegemaakt maar dit?toen de ouwe gezindvoogd weg ging heeft me nichtje een maand geen nieuwe gehad..Dus alles wat de kinderrechter vroeg was het,Ja toen werkte ik nog niet! En ja druk druk ben er net en Ja bezuinigingen die kregen we ook te horen.
Van de teamleider van het BJZ ik denk krijg nou wat! Dus ik was blij dat de kinderrechter vroeg
maar er zijn toch verslagen van kind en Dossiers.En ze vroegen zelf dingen aan de Mentor van me nichtje
Die zei bewust niks! Die had er ook geen woorden voor hoe dat ging in die rechtbank!En ineens was het zo,Als me nichtje bij mij zou komen wonen zou ze terug naar af gaan!
Nou echt!!!!!!! Ik wist niet wat me overkwam! Tot de advocaat van me nichtje wist even niks te zeggen zo verbluft waren wij!Die is er later,wel tegenin gegaan maar had geen zin! En dingen vertellen die niet waar waren.. ook moeder deed dat!
Ik ben ineens wat ik nog weet zo boos geworden na alles wat ik gedaan had! dan nog een trap na krijgen en dan op deze manier!Ik heb iets tegen moeder gezegd en ben weg gelopen uit de recht zaal.Moeder heeft ook geen contact met dochter,omdat dochter dit niet wilt moeder moet eerst in behandeling,zoals was afgesproken en moeder doet dat niet!
Ook was het geval dat de BJZ wist te vertellen dat er wachtlijsten waren voor een groep waren meer als een half jaar tot een jaar!
En aangezien me nichtje uit behandelt is moet ze daar de 22ste Januari weg waar ze nou woont.
En dan nog verlengt die kinderrechter de uit huis plaatsing! Nou echt!Ik ben er echt nog slag van echt! Ik weet echt niet wat me is overkomen echt niet!
En het ergste is,is dat ik de schuld bij mezelf ga zoeken,wat heb ik verkeerd gedaan nou het BJZ zo praat en liegt en ik snap het niet! Me nichtje is ervan helemaal in een dip geraakt!
Erg toch of niet?In plaats van dat ze kinderen/familie moeten helpen die duwen ze verder de grond in! echt geen woorden alleen wat de advocaat zei en deed ze netjes Waardeloos in een woord waardeloos zei ze tegen de kinderrechter en BJZ!Weet iemand hoe ik verder kan gaan
en voor me nichtje en ik weet het niet meer ik snap het niet!

dinsdag 15 januari 2013