vakantie met de kinderen

0 reacties

Wie kan mij helpen.

Mijn ex partner wil naar het buitenland met de kinderen voor een vakantie en heeft daar mijn toestemming voor nodig. Wij hebben beide het gezag.
Zij heeft een relatie gehad met een man waar zowel haar familie en ik zelf een hoop problemen mee hebben, en dit is uiteindelijk ook voor een aantal zaken voor de rechter geweest.
Nu was sinds kort deze relatie verbroken en was ook het contact tussen ons en de familie al snel weer verbeterd.
Zij wilde nu samen met de kinderen naar het buitenland en ik zou hier ook gewoon toestemming voor hebben gegeven was het niet dat zij afgelopen week haar relatie met deze man weer heeft opgepakt en het vermoeden is er dat hij mee zal gaan of er achteraan reist om zo de papieren te ontlopen.
Ik wil nu nog steeds wel toestemming geven maar! ik wil dat zij hier in laat opnemen dat hij niet met deze vakantie meereist of er achteraan reist omdat, ik hem niet vertrouw en de kinderen tegen mij ook hebben duidelijk gemaakt dat ze dat niet willen.

Deze man heeft zowel mij en haar familie al meerdere keren bedreigd en dit is ook opgenomen in een politie rapport. Ook moest mijn ex van hem tijdens de relatie al het verdere contact met al haar familie verbreken en dat heeft zij toen ook gedaan, en later ook toegegeven dat zij dit van hem moest. Ook hebben zij toen de kinderen geprobeerd bij mij weg te houden omdat hij wilde dat ze geen contact met mij zouden hebben, en ik ben daarvoor naar de rechter gestapt en heb zo een omgangsregeling moeten afdwingen.

Help, wat moet ik doen als zij niet laat opnemen dat hij geen contact heeft met mijn kinderen tijdens deze vakantie en ze zo samen met hun moeder een rustige vakantie kunnen hebben.

Marco.

donderdag 30 juli 2015