volledig voogdij

1 reactie

Hallo,

Ik zou graag willen weten hoe ik de volledige voogdij kan krijgen over mijn zoontje ?
In ons ouder schapsplan staat dat mijn zoontje (van 3,5) door de weeks bij mij is en het weekend bij zijn vader. Nu is het zo dat ik in Eindhoven woon hij in Helmond, allimitatie is op 0 gezet en wijgerd ook aan kinderopvang mee te betalen ( in ander worden hij betaald nergens aan mee ) Hij heeft en flink salaris (40 uur) vergeleken met mij (28 uur) Ik red het niet om telkens voor taxi te rijden en hij wijgerd dan ook om zijn zoon op te halen.

Ze praten op mijn zoontje in waardoor ook als hij daar geweest is zo gemeen en agressief is tegen mij en mijn partner dat ik er onder door ga. Ik weet dat mijn zoon daar niks aan kan doen en dat hij van alles mee krijgt wat er bij zijn vader over mij en mijn partner word gezegt dat ik niet weet wat ik moet doen. Het liefst natuurlijk dat hij daar niet mee komt maja het is wel zijn vader.

De afgelopen maanden is mijn zoontje in totaal 3 weken bij zijn vader geweest omdat ik toch in de buurt was dus ook afgezet heb, in de tussen tijd heeft hij geen één keer gebeld of intresse getoont van hoe het met hem gaat ( doet hij al 3.5 jaar niet daar niet van ) Ik heb ook al en keer nu meegemaakt dat we 20 min staan te wachten op het station voor zijn vader en hij kwam niet opdagen ... probeer dat maar uit te leggen waarom papa der niet is!

Ik vind het nu gewoon te ver gaan en wil die teleurstelling niet meer voor mijn zoon hij je merkt aan hem en werld van verschil nu die niet bij zijn vader is geweest. hoe hij doet richting mij en naar mijn partner dat zelf buitenstande mense dat ook op vald .

Hoe kan ik nu dus zorgen dat ik en mijn partner volledige voogdij krijgt ? Help ons alstublieft met advies geven .

Alvast bedankt Jessica

vrijdag 17 mei 2013